Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen hand

Du erbjuder mig ditt hjärta,
vill lägga det i min slutna hand.

Hur ska ett hjärta bäras
om inte närmast mitt
om där råder tvivel
ska jag inte vid ditt hjärta ens röra
det ska inte besudlas av mitt

Och vilket fint hjärta
du är mig villig att ge
helt, rent och ärligt
har jag gjort mig förtjänt av det?

Har aldrig burit någons hjärta,
bara tanken skrämmer slag på mig
Kan man tacka ja till ett hjärta
när man inte är redo att ge sitt?




Fri vers av Juliana J
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-08-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliana J