Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver

Jag skriver för att det är lätt,
inget som stör,
inget som hindrar orden från att komma ut.
En frihet som ingen kan ta,
ett redskap som uttrycker min själs röst.

Jag skriver för att det är okomplicerat,
Inget kroppsspråk,
eller dolda signaler
budskapet kommer svart på vitt
bara klarhet från min tankes röst.

Jag skriver för att orden vill komma
och för att jag inte vill hindra dem.
Låter fingrarna styra pennan
och följer kroppens röst.

Jag bara skriver...




Fri vers av Juliana J
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliana J