Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk efter före

Men vänta lite nu
vad var det du sa
när du öppnade munnen
och inte tänkte innan

Men vänta lite till
vad var det du tänkte
innan du öppnade munnen
och sa det du sa

... kom tillbaka när du har svaret




Fri vers av AjBi
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi