Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar man då ?

Mellan varven
fastnar hat
i garven
och ett gurglande
åskmoln
måste till slut spy

Svart
blir solen
och hoppet
hoppar inte alls

Nä ibland
är det som om
man stod ensam
i röda havet
och vattnet var tårar
av blod

Vågar man
andas då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-11-11 06:11



Bookmark and Share


  Propella
Intensiv och vacker i sin sorgsenhet. Tycker om hur du vänder på orden, hur du vågar. Det är härligt att läsa.
2005-11-11

    ej medlem längre
Väldigt intensiv och känslosam dikt..tycker om dina ord val...jag behövde det idag
2005-11-11

  Smultris
Träffande, min vän...
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan