Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är sant - finns det inga lögner


Om det är sant

Att det finns fler stjärnor

I universum

Än gruskorn på jorden



Måste allt vara sant

Då finns det ingenting

Som inte finns

Nånstans

Då finns det inga lögner




Fri vers av Karma Police
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 15:23



Bookmark and Share


  Isak VIP
Åh! Gött- och absolut. En renade värld- ett klarare universum. Mm.
2010-06-23

  Anna*
Förstår inte riktigt logiken ... kanske för att den inte finns ... =0)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Karma Police