Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två år

Samtalen river varje gång i hjärtat. Din röst slår mot min långsamt uppbyggda barriär. Muren blir bredare och högre för varje dag.
Dina kramar tar inte kraft nu, dom ger. Dina pussar är inte av ondo. Känslorna går att förtränga. Buntar in dom under hjärtat. Slår in buntarrna med den finaste tråden. Hoppet är att dom ska öppnas igen. Inte av dig min älskade.




Fri vers av discon
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-05-10 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

discon