Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humöret

Naken öppnar jag upp mig själv. Kall och tyst under täcket.
Kysst av dig igår.
Tyglar mitt humör.
Du trampar på mig min kära.
Slår ner mig i ångest.
Ser du inte mig min kära.
Låt mig vara.
Sluta




Fri vers (Fri form) av discon
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 15:06



Bookmark and Share


  KLANG
riktigt bra
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

discon