Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner

Tänk om det fanns
en affär för illusioner
där vem som helst
kunde köpa en.
Extra! Tag tre illusioner
betala för två!
Vilken illusion skulle du köpa då?




Fri vers av Ytse
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 09:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ytse

Senast publicerade
Min inre kritiker
Illusioner
* Se alla