Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le moineau

vit hud
rufsiga slingor

långsamt för du mig
i bitterhetens sista dans
men du tror att det är en vanlig sorgsen vals
så när jag trycker din svettiga hand
bryter du vårt dansanta band
och skyndar bort
till hennes långa hårsvall




Fri vers av popsnöre
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popsnöre