Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas så himla mycket att det är vi två lika mycket när det blir svart.


En liten nyans som gör skillnad

När jag slutar kyssa dig och börjar gråta,
är du kvar då?


När det är svart istället för vitt,
är du kvar då?


För älskling, jag vet att jag kommer falla.
Falla djupare än förr,


Jag vill egentligen bara falla för dig.


Men om du är kvar,
då lovar jag att försöka vara grå istället för svart.

En liten nyans som kan göra den stora skillnaden,

om du är kvar.




Fri vers (Fri form) av ryggmotrygg
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 20:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra skrivet!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ryggmotrygg
ryggmotrygg