Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting börjar med en stilla after work

Tresekundersregeln
är som bortblåst

Paret är
tätt
omslingrade
på dansgolvet
och blickarna
från nyuppkåtade
bränner
upp
all betänksamhet

Basen
dunkar
i mellangärdet
och ner mot
bådas
längtande kön

En tanke
slingrar sig in
i hans dunkla medvetande

( Why fuck tomorrow
when you can fuck today)

Hennes handflator
slår i kaklet
på damtoaletten
någon säger
ursäkta !
och går ut igen

Han frustar med
byxorna
nere vid
fötterna
hon stönar
och slänger sitt hår
bak på sin svettiga axel
för att ge han en
uppmuntrande
keep on fucking me
blick

Han närmar sig
klimax nu
och
kuken är hårdare
än någonsin

Hon slår
sönder
pappersdukshållaren
och det regnar
vitt
ner
över
hennes stringtrosor

Han drar
sig ut
i sista sekund
och nu har hon vitt
på sin tajta
rumpa ochså

Kåtheten svalnar
och sista bussen
har
gått




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan