Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Jag vill försvinna
långt in i mörkret
dunklet
där ingen annan finns
än bara jag

Naken
skulle jag vandra
genom tankar
ångest och livet
utan att se mig om

Jag vill försvinna
långt in i mörkret
dunklet
där ingen hör mig

där skulle jag skratta
sjunga och
leka med livet
men bara med mig själv
för du ger mig aldrig det jag vill
du ser mig inte
du hör mig inte
du känner mig inte
precis så bra
som jag

Och jag vill försvinna
långt in i mörkret
där ingen annan finns
än bara jag




Fri vers av johannahallin
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannahallin
johannahallin