Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm* ja..så är det.


telefonklick

Din värmespridande fråga
Får jag ringa dig?
FÅR JAG RINGA DIG?!
Jag vill avsmakligt fisa ut min lycka
Lägga mig på golvet
och kråla som en mask
Njutningsfullt snabbklia mina ögon
och samtidigt bröla som en åsnetjur

Men sansad som jag är
Viskskriver jag behärskat
Jodå, du kan väl få ringa




Fri vers av Soya
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-11-11 16:17



Bookmark and Share


  Zara VIP
Wow, kanon bra! du kände igen dig i min dikt och jag i din! underbar! =) tack!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Soya
Soya

Senast publicerade
skräp
kaktus
telefonklick
* Se alla