Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck*


skräp

Det är så lätt för dig
att plocka upp och kasta bort
och jag blir skräp
jag tror inte att du förstår
att emellan mina ord
tänker jag ibland
jag älskar dig jag älskar dig
men det är svårt
du ler i alla fall
och lindrar mig ännu ett varv runt ditt lillfinger




Fri vers av Soya
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-11-25 15:33



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Just skräp liknelse känns ganska vanlig Men
jag tycker detta blir väldigt bra ändå..

Just detta känner jag mest för:

"jag tror inte att du förstår
att emellan mina ord
tänker jag ibland
jag älskar dig jag älskar dig"
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Soya
Soya

Senast publicerade
skräp
kaktus
telefonklick
* Se alla