Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kön

Jag brände aldrig dina brev
för jag fick inga

Jag krossade aldrig ditt hjärta
för våra pulsar
dunkade inte nära
någonsin

Jag hade mina solglasögon på
du hade din prioriteringsförmåga

Kön var upptagen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-11-11 16:58



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Fenomenal.
Sann
Love it.
2005-11-12

  Jessica Ewa
Bitterljuvt. Jag tycker att det är jättebra.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan