Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad håller vi på med?

Vi äter upp varandra, vi dödar, stjäl, kränker och sover gott om natten. Vi bedrar, vi förlöjligar de starka och svaga, vi har ingen rätt, vi har all rätt. Vi gör vad vi vill, vi får inte göra vad som helst. Ingen vet vad som är rätt och vad som är fel för all moral och etik är påhittad av människor minst lika förvirrade som vi.
Vi kan aldrig fly för vi vet för mycket, vi kan förneka men vi bedrar bara oss själva.




Fri vers av Taxie
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-11-11 18:37



Bookmark and Share


  mariann
Mmm, självbedrägeri är vi bra på .
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Taxie
Taxie