Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten stor?

En gammal själ i en ung kropp
En vishet som tillhör någon
som levt längre
En seren fasad över ett kokande
inre
Av omständigheter tvingad att
mogna
Tvingad att lyssna, tvingad att svara

Ibland en längtan att få regrediera
till en barndom
som tog slut för fort




Fri vers av Taxie
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-11-11 18:59



Bookmark and Share


  SMÅLAND
bra skrivet. gillar det!
2006-12-02

    Harry Schönhaar
Dikten flyter på i ett taktfast tempo, det är nästan som om den vore satt i bunden form.

'Regressera' är ett ord som inte finns. Jag tror att ordet du letar efter är: regrediera.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Taxie
Taxie