Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att dom levande ljusen brinner men det lyser inte om dom

Fuktiga trashänder
russinfingrar
som smeker
dussinborden

Blir världen
vackrare
om den är
ren på ytan ?

Sönderslitna
gympaskor
utan chans
till återhämtning

Det
sitter
en tagg ihjärtat
och rosenbladen
vissnar sakta
under tiden som
dammet
leker
med rummets
få kvadratmetrar

Vemodet
sjunger
sina
vaggvisor
för dom vilsna
vuxna

Kanske
är jag
vilsen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan