Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negi

Som och på igen. Nu är storfot litenfot igen.
Varför och Daniel tystnade. Men är övertygande och ledande igen.
De andra där borta finns i en kräftas bär och tunga.
Punkt slut igen. Ytan har skinn klart och tydligt igen.




Fri vers av Skumtomteochglogg
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skumtomteochglogg