Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalent dikt.


Filmer är lyckliga eller olyckliga, var är mellantinget?

Jag har...

Försvunnit dit där alla var, var i de förra lyckliga liven. Det var då det fanns, det saknas nu. Nu är det tomt. Men även tomhet har en färg, allting har en färg.
Så varför sakna, varför ska man önska? Ingen färg måste ju också vara en färg, ingen känsla är ju också en känsla. Men att vilja är något som alltid funnits och något som alltid kommer att finnas.

Jag vill...

Färdas i en färdkost dit där allting finns men inget känns, dit där ingenting gör ont. Och viktigast: inget är fejk. Men fejk är ju något som alla behöver, fejkat beröm, fejkad beklagelse. Annars är vi träd som äter flera ton av antidepressiva piller.

...Förvirring är verkligt, allt är rätt till och med fel!




Fri vers av Skumtomteochglogg
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-10-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skumtomteochglogg