Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenserna

Du får gärna gå in i min garderob
om du inte är rädd för
skelett

Du får gärna kyssa mig
passionerat
om du inte är
rädd för
min fru

Du får väldigt gärna
skänka mig
alla dina pengar
om du inte är rädd
om din ekonomi

Du får göra vad du vill
om du kan ta
konsekvenserna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-11-11 19:21



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ojdå....
Bäst är att välja smart!
men..ibland måste man även våga göra nåt
för att vinna nåt..o åxå ta konsekvenserna.
Dock..tänker jag inte göra din fru illa...=)
Denna ger en lite huvudbry, i positiv mening
2005-11-12

    Agneta VIP
Gillar denna... Att stå för det man gör... bravo!
2005-11-12

  Smultris
Tror jag är mest rädd för din fru... Men en och en annan kram kanske kan fungera*ler*
2005-11-11

  rebecca d
säger samma som nedanstående. Men visst, var och en sin egen börda
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan