Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slut som kräver utropstecken, men bara du kan skriva det

Kallsupen
värmer
din heta
ångest

Rakbladen
väcker
din livsande

Skriken
är
från din
strupe

Ekot
är blott
en härmapa

Släpp
aldrig
ifrån
dig
ditt eget unika
helvetesliv

Vem fan
ska annars
orka
leva det




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 00:08



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Snygg twist, och en tanke som jag också tänkt - många gånger. Dock tror jag att man är starkare än man tror, och att man inte bör underskatta sina medmänniskor.

Däremot tycker jag att du kan utveckla några av de olika meningarna/styckena.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan