Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 2

Dina handleder
var röda
men tillfälligt
under kallt vatten

Jag kikade
genom den
smala
dörrspringan

Dina
ord
ekar
inom mig
än

Vad som
än händer

kommer
jag alltid
att
älska
dig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan