Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 4

Dikter
hänger
i träden

Dikter
hänger
som döda
i träden

Äpplena
är röda
mamma

Äpplena
är fyllda
av mask
mamma

Fallfrukt
klibbar
fast som
flugpapper
på trasig
tapet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 22:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Strange fruit...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan