Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa Vid Hän Ryckt Tid

Visa vilsam fuktar
mina fingertoppar

en droppe toner
mot min hud

du fattas mej du jordvärme
rara himlaljus

hänrycker du vinden
mot våta väggar
var vi lekte samman

alena nu
fattas du

10.05.23

 

Ledsen men jag fick lov att skriva om rubriken då jag insåg att en del av betydelsen jag själv lagt in i ordet hänryckt gick förlorad. Med särskrivning framgår det att innehållet är mer än bara hänryckt. L




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 854 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-23 18:12



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sällsamt vackert. Som ett hjärteönskningarnas preludium inför vad som komma skall.
2011-02-07

  Eline.P
En helt underbar "vemodsdikt. Tycker också mycket om titeln som lyfter innehållet ytterligare.
2010-06-22

  Maria Zena Viklund
Fantastiskt vackert skrivet Lena, bokmärkt!
2010-05-27

    Maria Malm
Vemodsvacker. Det är hänryckningens tid, men tiden rycks också hän hela tiden.
2010-05-24

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
oerhört vackert, så vemodigt, varmt
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman