Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lust

Om vi låter kukarna stå
som konstverk allena

Hur ska
vi då kunna
knulla fram
liv ?

Nä kvinna och man
tillsammans dom kan
föda mirakel
och sätta kroppar i brand

Ring inte
112
se
liv
födas i kärlek och
i
lust !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-11-11 22:28



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Poet och komiker i ett =)
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan