Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden/ 5

Den kommer
i ett rossligt andetag

Den kommer
när morfin
sprutas in
i kroppen

Den kommer
när man minst anar
och när rosorna
doftar som
ljuvligast

Den kommer
som knockout
när ni
just har
älskat

Förbannade
jävla skit




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan