Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 6

En blomma
tränger igenom
asfalten

En man
tränger igenom
oskulden

En klocka
går sönder

Smällarna jag
har fått
på käften
är bevis på
att jag lever

Kvittot är
söndertrasslat
kaffet kokar

Din blick
är lite
lätt
dimmig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan