Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 7

Jag brukade
alltid
lukta i din keps
det doftade
trygghet

och

Alltför starka
ord
som
ekade
i mina
trummhinnor
löften som
doftade
vodka

Svek,
oro
och ångest

Knivar i mitt bröst
okontrollerad
gråt

Men

Dockan
som jag önskade
mig,
mitt
favoritchoklad
star wars skeppet

och

hatthyllan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan