Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka för mig..


Lycka

Lycka
Lycka om jag får tycka, är att blicka tillbaka och se, att veta att jag har levt.
Att undra vad som kommer att hända när världen är till ända..
Att leva livet, att inte låta livet leva dig..
Var och en för sig är som dig..
Ovetande, men alltid undrande..




Fri vers (Fri form) av Johannes Brandt Serrander
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-05-16 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Brandt Serrander
Johannes Brandt Serrander