Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Smärta

Den knytande lilla smärtan i mitt bröst..

Den har lagt sig till ro.

I din famn där mår jag bra.

Där mitt hjärta har fått ro.

Intill ditt.
Och mitt.

<3
<3




Fri vers (Fri form) av Johannes Brandt Serrander
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Brandt Serrander
Johannes Brandt Serrander