Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt jobb

Nu tänkte jag
byta jobb
och va ledig
alla helger
alla helgdagar
Slut på
slit
och
dålig betalning
Så nu hålls tummarna
för
ett nytt jobb
hoppas det finns
och att det
blir mitt




Fri vers av bluescat
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluescat
bluescat