Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skuggan försvinner i ljuset..


Skuggan

Jag lever I natten, Är född ur mörker, min färg är svart.
All jag rör vid blir som mig, utan vilja, utan makt försvinner jag bort i mitt eget förakt , ensam lever jag, ensam dör jag.
Natten kallar..
Morgonen kommer..
Skuggan dör..
Ljuset tar över..
Natten är till ända..




Fri vers (Fri form) av Johannes Brandt Serrander
Läst 342 gånger
Publicerad 2010-05-18 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Brandt Serrander
Johannes Brandt Serrander