Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöshet/Timelessness

Möter tomhetens leende ansikte
allt upplöses i detta ögonblick

det enda som kvarstår är leendet

månens spegelbild på ett stilla hav
och stjärnornas tysta ljus

 

 

 

Timelessness

I meet the emptiness smiling face
all dissolves at this moment


the only thing that remains is the smile

the moon's reflection on a calm sea
and the stars silent light

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-05-19 14:33



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Det verkar bo en ro i den tidlösheten!
2010-07-13

    ej medlem längre
Ekar någons smekande musik. Personligt och vackert.
2010-06-15

  Skymning Blå VIP
Bra!
De två första raderna tycker jag att man även
kan läsas fristånde, blir ett litet andrum och
sen kan man fortsätta läsa. Ger även plats
till var och ens egna fortsättning i tanken
Gillas
AE
2010-05-20

  Johan Bergstjärna VIP
Bra, vackert!
2010-05-19

  kollrigheter
En bra balans i den här tycker jag. Lät den få vila ett tag innan jag kommenterade och det lönade sig en aning antar jag. Det är nog det jag har att säga, den balanserar på ett bra sätt och är väl skriven.
2010-05-19

    ej medlem längre
Vacker bild. Silverglitter på ett stilla hav. Och dessutom stjärnor som glimmar som ädelstenar medan allting bara Ler. Tomhet behöver inte vara något negativt. Tvärtom kan den vara fylld av Rymd.
2010-05-19

    Max Poisé
Mumma för sinnet!
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP