Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Verklighet

 

"Andas och släpp alla illusioner," säger zen-mästaren.
Eleven andas, han sitter stilla och andas i över en timme. Till slut frågar eleven;
"Hur länge ska jag andas?"
"Tills du dör," svarar mästaren.

 

 

© Saga Raijasdotter

 






Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-26 18:48



Bookmark and Share


  Densen VIP
Underbart;)
2014-03-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP