Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tickar på

Vi gick tillsammans
i solförmörkelse
dag och natt
ibland med en liten ljusstrimma på din nacke

Skuggan
lyste
i
solljuset

Dina bruna ögon
var inte försäkrade mot
en 15 årig kåt och osäker
tonåring

Men ingen fara
vi kom aldrig så långt
och jag vet inte om det var ödet
eller
min avsaknad
av förförelseförmåga

Hur som helst
så tickar klockan fortfarande




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-12 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan