Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte frågar

Hur tungt är ditt vin
och lättar det
efter tömmning

Hur
ser du
ut
inuti
eller
är det utanpå som räknas ?

Vem ser dina tårar
innan du drunknar
och håller du den personen kär
som en livboj i livets hav ?

Det är tanken som räknas
har jag hört
men vem räknar tankar ?

Alla dessa frågetecken
utan svar
om man inte
frågar ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-11-12 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan