Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas


Andas in
andas ut

Fokusera
på hjärtat

Glöm nuet
och gårdagen

Fokusera
på stillhet

Andas in
andas ut





Fri vers av AjBi
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 01:10



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tack, precis vad jag behövde just nu!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi