Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande död

sjuka tankar kommer och går,ångest är det ända som består.

händerna värker när jag skriver det här,repetitve strain injury

har gjort mej till riktig missär.

Jag undrar när jäg ska bli väckt från denna mardröm?

Cancer,aids,als känner alla till,me belastningskador säger läkarna
är bara en liten refill.

Gå och jobba säger sven-otto littorin! Hur ska jag hitta det?
Jag har ingen utbildning,jag är inte lika fin.

Jag kämpade ju så hårt,varför blir jag bestraffad?
Är det tacken man får för att man kämpar så?

Mina belastningskador fick jag efter jobb,hade jag vetat
det innan så hade jag gjort som sven-otto och blivit snobb!!

Men nej,nej jag måste kämpa på och inte låta dessa sjuka tankar ta över,
en tragedi är det sista mina anhöriga behöver.




Fri vers av Camilo s
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilo s