Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blott får

Jag sveper en öl
jag skrattar en tår
jag gör vad jag vågar
om jag blott får
smeka ditt lår
leka med ditt hår
dag
månad
år
efter
år




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-11-12 16:50



Bookmark and Share


  Propella
Jisses så sött *ler med hela ansiktet*
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan