Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitto

Dina ord går att panta
men
man får ingenting för
dom
bara ett tomt kvitto
på sanningen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-11-12 16:51



Bookmark and Share


  Propella
De där små finurliga, sanna dikterna gör du så otroligt bra. Två tummar upp!
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan