Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 10

Barn ska
inte dö
innan
sina föräldrar

Kistan
var vit
med röda
rosor


Skriket
ekade
och hela kyrkan
frös
till
is

Solen
lyste
inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-05-20 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan