Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min prisbelönta text, skriven 06 och var mitt lyckligaste år någonsin... Ingen kan leva i det förflutna tyvärr..


Walk with me

Walk with me
See the world I see
Let us be free
Now let us be

Walk with me
Change the world I see
Now come with me
This is what we can be

Walk with me
I scream freedom
For you and me
Hear me sing
Let me prepare my wings
Flying high above land and sea

Walk with me
Be with me
So close too me
Sing with me
For eternity




Fri vers av Nightrhyme
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightrhyme
Nightrhyme