Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I evighet

Dikterna skriver inte sig själv
och dom är aldrig ensamma
när
dom skrivs

Födelsen
är ett unikt faktum
av hjärna och hjärta
i samarbete med universum

Vi är alla
en dikt
i evigheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-11-12 20:39



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Ola! Du är en gåva till mänskligheten! Jag kommer att somna med dessa vackra rader på min tunga./Helena
2005-11-14

  Smultris
Åhh vad fint... En dikt i evigheten...

Men det stämmer nog väldigt bra... ;)
2005-11-12

  Anna H
Ja, jag tror nog att vi alla är en dikt i evigheten. Tack för den bilden!
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan