Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden /12

Dom som
har dött
innan
oss
har ingen talan

Nerrivna tapeter
sönderslitna hjärtan
allt dunkar
vid en dövstum
återvändsgränd

och du med dina
rödmålade
läppar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan