Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 13

Rostaggar
i ditt
inre

Last call
last call
the bar is
cloosing

Du är en
bar
utan alkohol

En kapten
som går på
plankan utan
påtryckningar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-05-21 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan