Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

Livet är
en honungsburk
i ditt sköte

Det som
svetsar oss
samman är
glöd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan