Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 dikter om döden / 16

Ingen livboj
under
ditt bälte

Allt
är dött

Det stinker
från återvändsgränder
och domedagshot

Lev för nuet
skriker
en optimistisk poet

Någon
söker
efter
en nål
i en höstack

Sperman
torkar
ut
i den heta solen

Endast
nytvättade
trosor
finns under
kjolen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger
Publicerad 2010-05-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan