Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sent på kvällen.. min katt ligger som en boll bakom min rygg, på nåt sätt syftande till att jag skulle vara tryggheten själv.. medan jag tänker på att jag inte vill jobba imorgon eftersom jag har fått ett återfall i att vara rädd för det mesta..


Vårkoncentrat

Låt leva en doft av ett samtal från förr
Från en tid då jag var blott ett frö
Sänd åter en fläkt av en livsgaranti
Snälla säg att jag slipper få dö

Häng ut för att vädras, en sorgens kappa
Från ett år som var fyllt utav storm
Ge mig tid att få läka min varaktighet
Låt mig undslippa smittas av norm

Låt mig styra mitt ogräs till blomster
Stärka bomullsskelettet till ben
Skapa vårkoncentrat till mitt mörker
Vända kinden emot mina men




Fri vers av Kian Nesca
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 00:05



Bookmark and Share


  Kian Nesca
Avsmak:
Fixat ;)
2010-06-26

  Avsmak
Vad nu då, jag tycker mig ana en gnutta hopp här? :)

Skönt att kunna läsa något hoppfullt som inte känns kletigt.

Bra flyt i den här men jag skulle så gärna, för stavelsernas och flytets skull, vilja stoppa in ett "utav" i "Från ett år som som var fyllt av storm" Då är den perfekt i mina ögon.

Fett jävla profftecken!!!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca