Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fullmånens sken

I fullmånens sken,

dansar min själ,

som inte finns där jag vill ha den




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 01:52



Bookmark and Share


  Ethiwen
Vackert med en fin mystisk underton. Samt älskar jag de flesta dikter som har med månen att göra. ^^ Ger dem alltid en magisk känsla.
2010-09-23

    ej medlem längre
låter balansakt
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson